torstai 5. huhtikuuta 2012

VALENTINO BOW FLIP FLOPS


Valentinon rusettisandaalithan sieltä paketista paljastuivat! Näistä ihanista rusetti flipflopeista olen haaveillut jo vuoden verran - nyt ne ovat täällä! En osannut valita kahden värin välillä, niin pitihän sitten tilata molemmat. Tuttuun tyyliin värivalintani olivat nude ja musta. Molemmat värit sopivat asuun kuin asuun. Valentinon nettikaupasta löytyvät samaiset sandaalit kyllä punaisena ja pinkkinäkin - upeat nekin, vaikka eivät minun garderoobiini väreiltään ihan sovikaan.




Sandaalit olivat pakattu upeisiin Valentinon punaisiin kenkälaatikkoihin - ihanan pehmeät dustbagit olivat laatikoissa tietenkin mukana. Tuotteet olivat erittäin hyvää laatua, vaikka kyse olikin rantasandaaleista!








Rusettisandaalit / Bow flip flop: Valentino Garavani

15 kommenttia:

  1. Ihanat!<3<3<3 :) Oispa itelläniki varaa ;P Joskus hamassa tulevaisuudessa sitten... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - minustakin nämä oli niin ihanat, etten voinut vastustaa! Malli tuli Valentinolle viime keväänä, mutta myytiin heti loppuun - nyt kävi parempi tuuri! :)

      Poista
  2. Voi aivan syötävän söpöt!:P kyllä noilla kelpaa tepastella, niin rannalla kuin vaikka kaupungillakin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja tervetuloa lukemaan blogiani - kiva nähdä sinut täällä! :)

      Poista
  3. Omat rähjäiset rantasandaalit kalpenevat noiden rinnalla. =D Nuo ovat kyllä ehdottomasti kauneimmat sandaalit jotka olen eläissäni nähnyt. Aina olen mietiskellyt, että eikö nuo muoviset hierrä varpaita? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaunis! Itsekin menetin sydämeni näille söpöliineille - nyt vaan sormet ja varpaat ristiin ja toivotaan, etteivät hierrä varpaita! ;) Kesäähän tässä kuumeisesti jo odotellaan! :)

      Poista
  4. Voi miten täydelliset nuo nudet yksilöt ovat :) Heti tänne kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset kommentistasi Ihanainen! Minäkin tykkään näistä nuden värisistä tosi kovasti! Voihan olla että nudeissa rusetti pääsee paremmin oikeuksiinsa - musta on taas helppo yhdistää moneen asuun. Siksi tulikin valinnan vaikeus ja piti tilata molemmat värit! Oikein mukava nähdä sinut täällä, ja tervetuloa toistekin! :)

      Poista
  5. Ted Bakerilla on myös melkein samanlaiset valikoimissaan! :)
    Hintakin 40 € Asoksella, eikä tule edes postikuluja. Ted Bakerin omilla nettisivuilla samat sandaalit kalliimpana ja tulee myös postikulut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitokset vinkistä! Kävinkin katselemassa - hiukan samantyyppiset rusetti flipflopit ovat heidänkin valikoimissaan! :) Tervetuloa lukemaan blogiani jatkossakin! :)

      Poista
  6. Ihanat, somat:)! Katsoin juuri viime viikolla Milanossa samaisia flipflopeja:) Nyt vaan niitä flipflop-kelejä odotellessa...

    T. Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maija! Sinä onnekas pääsit keväisempiin maisemiin, mitä meillä täällä Suomessa! Voi, kesäsäitä täällä totisesti odotellaan! :) Sydämellisesti vielä tervetuloa blogiani lukemaan! :)

      Poista
  7. Hei, sattumalta löysin blogsi kun etsin noita samaisia nuden värisiä. Kiva blogi täytynee lueskella jatkossakin. Kertoisitko mistä tilasit?
    terv Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Teija! Kiitos, kiva kuulla että pidät blogistani. Valentinon sandaalit löytyvät heidän omasta nettikaupastaan:

      http://store.valentino.com/

      Suosittelen lämpimästi - ovat todella tilaamisen arvoiset! Tervetuloa lukemaan blogiani jatkossakin! :)

      Poista
  8. Heippa,
    Tänne eksyin kun samoja flipflopeja olen tilaamassa. En ole löytänyt mistään kuvaa missä sandaalit on jalassa. Olisko ihan mahdottomuus tehdä postaus näistä niin että ne on jalassa, näkisi kuinka korkea tuo rusetti on ja mihin kohtaan se tarkalleen asettuu. Kiitos jos viitsisit edes yhden kuvan laittaa :)

    -Maija

    VastaaPoista