lauantai 5. toukokuuta 2012

BABYLISS PRO - HOT STICKS


Olen jo pitkään etsinyt Babyliss Pro Hot Sticks - rullia! Nyt vihdoin löysin sellaiset englantilaisesta nettikaupasta. Vinkin kyseiseen tuotteeseen sain ystävältäni M:lta, hän kun on kerran aikaisemmin kihartanut hiukseni samanlaisilla rullilla. Se kävi todella kätevästi ja kiharat kestivät pitkään. Itselleni tilasin kahdet rullat, koska hiuksia kun tässä päässä on niin runsaasti - saan sitten laitettua koko päähän rullat yhdellä kertaa kun on patukoita tarpeeksi käytettävissä. Yritän laittaa pian kuvia millaisia kiharoita näillä saa aikaan! Pahoitteluni samalla kertaa pienestä hiljaisuudesta täällä blogini puolella. On ollut tässä niin kovin kiirettä, ettei ole ehtinyt edes blogipostauksia kirjoittelemaan! :)Yhdessä paketissa tulee 20 lämpörullaa - 12 leveämpää ja 8 kapeampaa patukkaa. Sisällä patukassa menee jousi, joten ne ovat hyvin taipuisat. Patukat lämmitetään ensin kotelossaan, ja kun ne ovat kuumat kiedotaan pieni osio hiuksia patukan ympärille, sitten patukka taivutetaan molemmista päistä yhteen ja jätetään jäähtymään. Tuloksena tulee helpolla kestävät kiharat. ... Toivotaan, että osaan itse laittaa kiharat yhtä helposti, kun ystäväni M laittoi minulle. :)
11 kommenttia:

 1. Onpas veikeän näköiset! Laita pian kuvaa kiharoista. =) Sopivia käherrysvekottimiä metsästämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi yritän laittaa kuvia mahdollisimman pian! :) Aurinkoa viikkoon, Muru! :)

   Poista
 2. Hey sweetie! You have a very beautiful blog with a lot of inspiring posts! I'd like to invite you to be my friend and follow each other:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Dear! Many thanks for your nice words! :) I will definitely go and see your blog too! Welcome to read my blog in the future! I am just a beginner, but hopefully learning all the time! ;) See you soon, Laura!

   Poista
 3. Oi, noista en olekaan kuullut vielä! Onko nuo sitten vähän niin kuin lämpörullat ja minkä kokoiset kiharat noilla tulee? :) Kivan muotiblogi sulla, itsekin kirjoittelen muoti/lifestyle blogia, olisiko ollut kiinnostusta seurata toisiamme? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Juu, ovat lämpörullat, laitan pian kuvia kiharoista - heti kun vain ehdin napsimaan! Kiitos paljon kehuista! Käyn ehdottomasti katsomassa myös sinun blogiasi ja tervetuloa tänne toki myös toistekin! :)

   Poista
 4. Thanks so much for stopping by sweetie, I am your newest follower:)

  VastaaPoista
 5. Sitten vaan tukka patukoille:) Toivottavasti uusi ostos toimii ja näemme tulosta.

  T. Maija

  VastaaPoista
 6. Mun blogissa olis sulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 7. Blogissani on sinulle jotain, kurkkaahan kun ehdit. http://luksustaarjessa.blogspot.com/2012/05/10-tunnustusta-eteenpain.html
  Mukavaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
 8. Innolla jään minäkin odottamaan millaisen lopputuloksen noilla saa:).

  P.S. Ihanuus, mun blogissa on sulle haaste!

  VastaaPoista