keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

MUOTOILEVAT HUULIKIILLOT: DIOR JA HCHuulia muotoilevat huulikiillot ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa, enkä ole tullut tuotteita kokeilleeksi. Lähiaikoina on kiinnostukseni herännyt: Toimiiko ne oikeasti?

Noh, testasin kahta erilaista tuotetta: DIOR LIP MAXIMISER ja HIGHTECH COSMETIC INSTANT VOLUME LIP GLOSS. Otin myös kuvat huulikiiltojen "vaikutettua" 15 minuuttia huulilla. Lähtötilanne oli tämä: huulilla perusmeikkini: rajaus, pohjustus ja huulipuna.

Huulipunan pohjustus Guerlain KissKiss Liplift + Rouge Dior huulipuna (sävy 491) 
Huulipunan pohjustus Guerlain KissKiss Liplift
Rouge Dior huulipuna - sävy 491 - Brown Story-board
Ensin kokeiluun meni HC Instant Volume Lip Gloss kahdessa eri sävyssä - jäljempänä aina kuva käyttämästäni tuotteesta! Olen käyttänyt jokaisen kiillon kanssa samaa pohjustusta ja rajausta kuin lähtötilanteessa. Rajauskynä ei ehkä väriltään ollut paras mahdollinen, mutta halusin kuitenkin käyttää vertailun vuoksi kaikkia samoja tuotteita - ainoastaan pullistava huulikiilto on kaikissa kuvissa eri!

HighTech Cosmetics 3.01 (vaalea sävy)

HighTech Cosmetics 3.01 (vaalea sävy)

Seuraavana sama tuote HighTech Cosmetics Instans Volume Lipgloss hiukan tummemmassa sävyssä.

HighTech Cosmetics 3.08 (tummempi sävy)

HighTech Cosmetics 3.08 (tummempi sävy)


Dior Lip Maximiser
Dior Lip Maximiser
Oli mukava kokeilla molempien sarjojen tuotteita. Molemmat huulikiillot saivat aikaan kihelmöivän tunteen huulille 15 minuutin vaikutusaikana. HC sarjan kihelmöinti tuntui ehkä hiukan enemmän, kuin Dior Maximiserin kihelmöinti. Diorin kiilto oli kosteamman näköinen, kun taas HC hohti helmiäisen hentoa hehkua.

En tiedä oliko huulikiilloilla kuitenkin enemmän psykologinen vaikutus isommista huulista kuin fyysinen vaikutus. Tai no, voihan olla että huulista tuli hiukan täyteläisemmän näköiset, johtuuko se sitten kiillon väristä tai aineen vaikutuksesta. Upeat tuotteet joka tapauksessa vaikka ihan vain huulikiiltoina, vaikutuksesta välittämättä! :)

2 kommenttia:

  1. Diorin tökötillä en ole huomannut mitään pullistavaa vaikutusta, mutta sen kiilto kyllä antaa sellaisen vaikutelman. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, myös minun mielestä Diorissa on todella hyvä kiilto - kun haluaa saada oikein kiiltävät huulet Diorn Maximiseria voi kyllä suositella. HC:n vaikutus tuntui enemmän huulissa ... mutta tiedä sitten oliko vaikutus kuitenkaan kovin näkyvää pullistumisen kannalta. ;)

      Poista