lauantai 21. huhtikuuta 2012

SPINNINGIÄ POLKEMAAN!



Joka paikkaan ei pukeuduta jakkupukuun! Kuntosalille spinnigiin lähtiessäni asunani oli Ralph Laurenin pikee paita, Peakin rennot urheiluhousut sekä Ichin toppatakki. Kaulaan kietaisin Burberryn nova check huivin. Spinnigissä päällä oli urheilutoppi ja caprit, niitä en nyt tässä erikseen esitellyt - toki voisin urheiluvaatteista joskus tehdä ihan oman postauksen.  

Itse tykkään spinningistä lajina kovasti, bodypump tulee hyvänä kakkosena. Näitä lajeja olen harrastanut vasta vuoden pari, aikaisemmin kilpatanssi piti kuntoani yllä muidenkin lajien edestä. :) 






Takki: Ichi - Paita: Ralph Lauren - Housut: Peak Performance - Kengät: Bronx - Huivi: Burberry - Kassi: Tommy Hilfiger

7 kommenttia:

  1. Tuo pikee on tosi kiva kun siinä on iso printti edessä ja sitten hihassa numero. Tuo kivaa maustetta muuten ihan peruspikeeseen.

    Mä tykkään myös Spinningistä. Se on tosi kivaa. Nyt mulla ei ole ollut 1,5 vuoteen salikorttia mutta sillon aina kävin spinningissä. Oon sitä vähän kaipaillutkin ja nyt olenkin harkinnut jos taas jossain vaiheessa salikortin hankkis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kommentistasi!

      Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät lajista! Juu, spinning on siitä kiva urheilumuoto, että tulee lyhyessä ajassa hikoiltua ihan kunnolla! :) Mulla on huomenaamullekin spinningtunti varattuna - alkaa kivan energisesti päivä siitä sitten!

      Mukavaa viikonlopun jatkoa, Reetta! :)

      Poista
  2. No mutta todella vau, kyllä tuon asun kanssa voi salille lähteä:))!!

    Joo, tosi kiva tuo pikeepaita, musta ja kulta sopivat tosi hyvin yhteen.

    T. Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)

      Tykkään kanssa tuosta pikeepaidasta, itseasiassa ostin samalla myös mustan hopeanvärisellä logolla sekä valkoisen kullanvärisellä logolla. Paha tapa minulla ... aina kun löytyy kiva malli, sitten se on ostettava useassa värissä samalla kertaa! ;)

      Ihanaa viikon alkua, Maija! :)

      Poista
  3. Kuviasi katsellessa tulee aina niin hyvä mieli, kun olet yhtä hymyä. =)

    VastaaPoista
  4. Beautiful look!!! nice blog!!
    Take a look on my blog and if you like we can follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    VastaaPoista