maanantai 5. maaliskuuta 2012

KAREN MILLEN - KESTOSUOSIKKINI!


Vaatehuoneestani löytyvistä brändeistä on yksi ylitse muiden: KAREN MILLEN! Naisellisia, tyylikkäitä ja hyvin istuvia vaatteita ... hyvää laatua unohtamatta! Olen pitänyt Karen Millenin tuotteista jo vuosia. Ensimmäisen kerran heidän liikkeeseensä eksyin vaihto-oppilasaikanani Englannissa. Sen jälkeen kävin heidän tuotteitaan hakemassa aina Tukholman myymälästä asti. Nykyään Karen Millenin vaatteita on onneksi jo helpommin saatavilla: Helsingissä on Flagship myymälä, Stockmannilla oma osastonsa, sekä nettikauppa kuljettaa tuotteet toki kotiovelle asti!

Tein pari kollaasia Karen Millenin suosikkituotteistani, jotka kaapeistani jo löytyvät! Esittelen kyllä teille nämä ja monet muut Karen Millenin tuotteet myöhemmin omien kuvieni avulla, kun vain pääsen "päivän asu"-postauksissa alkuun!

(Kuvat on lainattu: www.karenmillen.com) 

2 kommenttia:

  1. Iik! Nuo kaikkiko löytyy jo vaatekaapistasi?? Nyt kyllä iskee kateudenpoikanen. Tässä on itsellä paljon kirittävää. ;) heh. Noista kollaasien vaatteista löytyy vain 1 kpl omasta vaatekaapistani. Tällä hetkellä Millenin herkkuja löytyy kaikenkaikkiaan vasta 5 kpl. Ehdoton lempparini. Kerrankin tarpeeksi pieniä ja istuvia vaatteita!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Juu Karen Milleneitä on kertynyt aika paljon ... olen niitä kyllä jo "keräillytkin" monta monta vuotta! Karen Millenin laatu ja istuvuus minunkin sydämeni vei! :)

    VastaaPoista